Søk

Bestselgere for februar
COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence - Essens med hele 96% sneglesekret for maks økning av hudens elastistisitet. Tilfører fuktighet, næring og har reparerende og revitaliserende egenskaper
Advanced Snail 96 Mucin Power Essence inneholder hele 96% filtrert sneglesekresjon har en meget høy penetreringsevne som holder lenge på fuktighet i huden!

  • Gir umiddelbar glød

  • Reparerer og reduserer pigmentflekker og kvisearr.

  • Glatter ut rynker.

Hudtype: passer til alle hudtyper, selv de med sensitiv hud.

Jeg er COSRX sin Advanced Snail 92 All In One Cream. Jeg inneholder 92% filtrert sneglesekresjon som helbreder og roer ned huden. Huden din får både fukt og glød uten å at jeg etterlater en fet hinne. Om du har dehydrert hud som mangler fukt i form av vann, så er jeg midt i blinken. Om du har tørr hud som trenger fukt i form av fett så kan du bruke meg som en behandlingskrem under en fetere krem. Akne-arr og pigmentflekker blir mindre synlige ved bruk av meg, og aldringstegnene viskes ut gradvis. Jeg trives med alle hudtyper, også de med sensitiv, fet og aknehud.COSRX Full fit Propolis Light Ampoule er høykonsentrert serum med 83,25% propolis som virker antiinflammatorisk, antibakteriell og styrker hudbarrieren.
Bestselgeren COSRX Full fit Propolis Light Ampoule er høyt elsket verden over!
Med 83,25% propolisekstrakt får huden økt elastistitet og jevnere hudtone. Virker antiinflammatorisk og antibakterielt. Rødhet reduseres betraktelig og huden får tilført store mengder næring, fukt og antioksidanter.
Produktet er utviklet med stort fokus på tekstur og konsistens, slik at selv med høy konsentrasjon av propolis er ampullen/serumet en lett og behagelig uten å føles klissete. 
Gir også eksepsjonelt bra grunnlag for makeup.

6 visninger0 kommentarer