top of page

BRUKERVILKÅR

Etter å ha fullført kjøpet ditt, vil du motta en ordrebekreftelse på mail. Gå gjerne gjennom denne og se at bestillingen stemmer. Når varen sendes ut fra vårt lager, vil du motta en ny mail med dette og elektronisk angrerettskjema vedlagt . Vi sender alle våre pakker med Bring og Postnord - rett i postkassen din.

Er pakken for stor, eller av høyere verdi, vil den sendes som "Klimanøytral Servicepakke" eller "Collect" og kan hentes på nærmeste Postkontor. Pakkene sendes ut mandager - torsdager, unntatt ved ferier og helligdager. Pakker som ikke blir hentet innen fristen og kommer i retur, belastes med NOK 180 for fraktkostnaden. Ved betaling med faktura står du selv ansvarlig for å dekke renter og gebyrer som påløper som følge av dette. Vi anbefaler derfor alle våre kunder å hente ut pakkene og sende i retur selv for å slippe ekstra, unødvendige kostnader for deg selv.

 

 

Frida Pannberg

Torsvei 106, 3472 Bødalen

frida@pannberg.com

413 87 006 

Du må selv betale porto, men ved bytting gir vi deg utlegget tilbake i gavekort som kan brukes til nye kjøp i nettbutikken innen ett år

 

RETUR:

 

Om du skal bytte produkter kan emballasjen kan ikke være brutt. Du må huske å gi oss beskjed om dette innen 14 dager etter å ha mottatt pakken, og sende tilbake innen rimelig tid.

 

REKLAMASJON: Har du vært uheldig med din bestilling? Bare send oss en mail! Ved reklamasjon, må ordrenummer, full beskrivelse av feilen og bilder sendes til mail@dinbedrift.no Vil vil ta en enkeltvurdering av hvert tilfelle, og være behjelpelig med å finne en god løsning på dette.

 

RABATTKODER: Som returnerende kunde får du en egen rabattkode du kan bruke ved fremtidige kjøp.  Rabattkoden skal ikke deles med andre, og er gyldig på alle varer til ordinær pris i nettbutikken. Våre rabattkoder kan aldri kombineres med andre tilbud og kampanjer. Tusen takk for at du velger SKINTREND - våre kunder er veldig viktige for oss og vi strekker oss langt for å gi deg den beste servicen vi kan, til enhver tid!

bottom of page